PARTNERPROGRAM

I erhvervslivet er det dem, som du kender, der tæller. Tilmeld dig til ServicePal’s Referral Partnerprogram, så du derved kan gøre brug af styrken i dit netværk. Du skal blot sørge for, at virksomheder fra dit netværk, der opretter en konto, bruger din partnerkode ved oprettelse.

Det er hurtigt, ukompliceret og indbringende

Hvad menes der med “Referral Partner”?

Hos ServicePal bygger vores partnerprogram på modellen, som kaldes ”Referral Partner”. En referral partner kan være en privat person, en eksisterende kunde eller virksomhed, som aktivt henviser nye kunder til ServicePal.
Referral partner metoden bliver brugt mere og mere, idet flere og flere enkeltpersoner arbejder selvstændigt/freelance samtidig med at virksomhederne ønsker en mere simpel og mindre forpligtende måde at indgå partnerskaber med andre virksomheder.

Hvordan foregår det?

Når du er blevet registeret som Referral Partner, modtager du en partnerkode. Finder du en potentiel kunde til ServicePal, og der skal oprettes en ny konto, skal du blot sikre dig, at din kode bliver tastet ind i under registeringsprocessen eller via det en unikke sign-up link vi giver dig, dette link kan du sende til kunden, du får også et partner logo til at vise på din virksomheds hjemmeside. Når nogen tilmelder sig ServicePal via dit link, vil vi spore det som en henvisning, vi har modtaget fra dig. Det er så simpelt.
Vælger kunden en betalingsversion enten med det samme, eller når prøveperioden udløber, er du berettiget til dit honorar.

Hvad er der af fordele?

✓ Det koster ikke noget.
✓ Du skal ikke tage nogen uddannelser eller kurser.
✓ Intet loft eller begrænsninger i hvor meget du kan tjene.
✓ Du kan starte med det samme.

Hvad kan jeg tjene?

Eksempel 1:
En lille virksomhed med 2-3 brugere vil kunne give dig ca. 3 – 4.000 kr.

Eksempel 2:
En større virksomhed med mere end 10 brugere  vil kunne give dig ca. 15-20.000,- kr. 

Erfaring viser, at en kunde som bruger ServicePal, også kan være interesseret i at købe konsulenthjælp til integration til andre systemer, hjælp til at lave skemaer/formularer, uddannelse og igangsætning af brugere. Derfor er der også mulighed for at sælge konsulenttimer som referral partner, hvis det har interesse.

Det er derfor ikke urealistisk at en virksomhed eller privatperson kan tjene 30.000 til 100.000 kr. pr. måned med en målrettet indsats.

Hvordan kommer jeg i gang?

Send os en email, så tager vi kontakt inden for et par dage.