VVS

vvs

Vi ved, at du ofte bliver kaldt ud til hastesager og at din virksomhed både skal kunne udføre større eller mindre opgaver. Derfor er der ikke altid tid til papirarbejde.

ServicePal har derfor gjort det nemt for din VVS virksomhed, at kunne yde en professionel service for kunderne.
Med ServicePals formularer kan du med meget lidt tastearbejde udfylde færdige tilbudskladder, fakturaer og lignende.
Du kan faktisk udfylde papirerne på jobbet, så kunden oplever en hurtig service og den gennemsigtighed vi ved, du sætter pris på. Formularerne ligger gemt på din Ipad og kan derfor til en ved tid redigeres, hvis der skulle opstå prisændringer eller andet.

Formularerne, der beskrives herunder, er standardformularer i app’en, men du kan også nemt og hurtigt designe dine egne formularer, som er tilpassede til din VVS virksomheds behov.

 

Arbejdsrapport 4V05 kvalitetssikring

I arbejdsrapporten hentes informationer om kunde og montør automatisk ind.
Herefter kan du afkrydse informationer om opgave og anlægstype.

Standardformularen giver derefter dig og dine medarbejdere mulighed for at skabe overblik over opgaven ved at afkrydse informationer om montagekontrol, udførelseskontrol, slutkontrol og drift og vedligehold.
Under hvert felt er der mulighed for at anføre eventuelle bemærkninger, som du og dine kolleger med det samme vil kunne se, da ServicePal opdateres automatisk. På den måde vil du også være orienteret, hvis du overtager en kollegas job. Til sidst kan du anføre sagens status til orientering for dig og dine kolleger. Du kan også nemt og hurtigt tage billeder til dokumentation med din iPad.

vvs-arbarpport_brug

 

Gas – besøgsrapport

Information om kunden og location udfyldes automatisk. Herefter kan der udfyldes informationer om kedlen, start og sluttid hos kunden og kørselsinformation. Informationer om kedel og brænder vil naturligvis blive gemt i app’en, så du også vil kunne slå det specifikke udstyr op, selvom kunden måske udskiftes med tiden. På den måde vil du med det samme være orienteret omkring det specifikke udstyrs servicehistorik.

Fordi du har ServicePal på din iPad, kan du udfylde disse informationer på stedet, så du slipper for at skulle huske dem senere.
På den måde undgås fejl, og dine kunder vil opleve en professionel service.

Du kan også afkrydse og anføre information om forbrændingskontrol, apparatkontrol, brugsvand, installation, friskluft rumaftryk, apparat vand og andet. Disse specificeringer af informationer om udstyret kræver kun et par enkelte tryk, men vil give dig eller dine kolleger alt den information, de har brug for, næste gang der ydes service på udstyret.

På denne formular er der også mulighed for at tage og gemme billeder af udstyret med din iPad.

gasbesøgsrapport-ml

 

Tilbudskladde

ServicePal gør det muligt for dig at kunne give din kunde en tilbudskladde med et professionelt udseende og dit virksomhedslogo lynhurtigt.
Du kan gøre det på stedet med din Ipad og kunden vil allerede her kunne fornemme hvor effektivt et job, din virksomhed yder.

Standard tilbudskladden giver dig mulighed for at anføre betalingsinformationer, opgavebeskrivelse, estimater og priser. Her kan du også tage billeder og udføre tegninger med din iPad, som vil blive vist på tilbuddet uanset om du vælger at printe det ud eller sende til kunden via mail.  Begge dele gøres nemt og hurtigt med ServicePal med din iPad.

Opret gratis konto