Udlejningsvirksomheder

udlejning

Som boligudlejer er det vigtigt, at dine lejere oplever en korrekt og nøjagtig notering af boligens stand ved ind og udflytning. Her kan nemt opstå misforståelser og forglemmelser, hvilket kan udmunde i konflikter.

Derfor har ServicePal gjort det nemt for din udlejningsvirksomhed at udfylde og dokumentere detaljer om boligens stand på stedet. Det eneste dine medarbejdere skal gøre er at afkrydse informationer om ind og fraflytning, lejerskifte og rekvisition på deres iPad. På den måde slipper i både for eventuelle misforståelser, forglemmelser og ikke mindst for unødigt pairarbejde. Det hele er samlet på jeres iPad’s.

I kan både anvende ServicePals standardformularer eller selv nemt designe formularer som er tilpassede jeres virksomheds behov. På den måde oplever kunden en professionel og korrekt service.

Ind og fraflytningsskema

Informationer om lejemålet udfyldes automatisk. Herefter kan angives informationer om boligens tilstand, rengøring og ind og udflytningsdato.

Herefter findes færdiggjorte formularer til angivelse af informationer om hvert enkelt rum i boligen. Her skal kun afkrydses standen af døre, vinduer, gulve, lofter, skabe og meget mere.

Der kan også tages fotos til dokumentation af boligens stand, så der ikke skal herske tvivlsspørgsmål om disse senere. Billederne kan nemt tages med iPad’en og vil automatisk blive gemt på sagen og vedhæftet ved e-mail.

Til sidst kan angives om der er reparationer, der skal udføres af udlejer og lejer inden indflytning og en beskrivelse af disse.

Både lejer og udlejer kan underskrive formularen på iPad’en, og lejer kan få tilsendt skemaet på sin e-mail ved et enkelt klik på iPad’en.

Ved brug af ServicePal vil lejer opleve at din udlejningsvirksomhed er troværdig, gennemskuelig og struktureret.

indogfraflyt_brug

lejerskifte-brug

Lejerskiftekontrol

I skemaet til lejerskiftekontrol kan alle boligens værelser gennemgås med afkrydsning af eventuelle skader og bemærkning. Der kan nemt og hurtigt afkydses på iPad’en og tages billeder til dokumentation.

Skulle din udlejningsvirksomhed kræve kontrol af andre typer boliger, værelser eller andet kan dette nemt tilrettes i formularen i ServicePal.

Rekvisition

Rekvisitionen kan hurtigt udfyldes og sendes til håndværkeren efter indgåelsen af aftalen. Her kan hurtigt anføres informationer om betaling, beskrivelse af det arbejdet, pris og fotodokumentation. Denne formular kan naturligvis også tilrettes, så den tilpasses de behov, din udlejningsvirksomhed måtte have.

Opret gratis konto