Diamant boring

diamantboring

Vi ved, at dine kunder sætter pris på, at du kan udføre boreopgaverne hurtigt og med et godt resultat. Derfor har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at udfylde de nødvendige papirer som arbejdsrapporter og tilbudskladder. Enten kan du benytte de formularer der i forvejen er tilgængelige i app’en, eller du kan designe dine helt egne formularer, som passer til din virksomheds behov.

Dine kunder vil altså vide præcis hvad de betaler for, og din virksomhed vil fremstå som værende professionel og troværdig.

Arbejdsrapport

I arbejdsrapporten kan du udfylde generelle oplysninger om kunde, arbejdssted, dato og montør.
Disse informationer hentes automatisk ind, så du slipper for ekstra tastearbejde.

Standardformularen giver dig også mulighed for at vælge jobtype, som udover diamantboring kan være slibeopgaver eller skæring af asfalt, væg eller andet. I formulardesigneren kan du tilføje hvilken som helst jobtype, du skulle have brug for.

Herefter er standardrapporten uformet, så du kan du afkrydse, om det er tale om en større eller mindre opgave.

Ved mindre opgaver kan du udfylde informationer om hvorvidt opgaven har været forstået korrekt, om der har været adgang til det nødvendige værktøj samt eventuelle udgifter til kørsel og parkering. Det er også muligt at udfylde information om opgavens afslutning. Herunder slutkontrol, godkendelser, fakturagrundlag og eventuelle afvigelser.

Er der tale om en større opgave kan du vælge at afkrydse om der er tegninger på opgaven, hvorvidt der er en kontaktperson på arbejdsstedet og sikkerhedsmæssige oplysninger.

Ved både større og mindre opgaver kan du angive oplysninger om særligt beredskab, byggeaffald, udstyr, informationer om beredskab, materialer, placering af byggeaffald, eventuelle afvigelser, slutkontrol og materialeforbrug. I ServicePal kan du også nemt tage billeder til dokumentation med din iPad og gemme dem i arbejdsrapporten.

 

arb-rapport-db-ml

Arbejdsrapport: Særlige regler ved arbejde i vandværker

ServicePal har også en standardrapport til særlige regler ved arbejde i vandværker.
I denne arbejdsrapport udfyldes automatisk generelle oplysninger om kunde, arbejdssted, dato og montør.

Herefter kan du anføre en arbejdsbeskrivelse som blandt andet kan indeholde jobtype, tjekliste til brug inden jobbets påbegyndelse, under udførelsen af jobbet ( er gennemføringerne vandtætte og er alle døre lukkede).
Det er også muligt at anvende en tjekliste til færdsel i rentvandsbeholdere (herunder afkrydsning af arbejdstype og tjekliste til personlig hygiejne). Sidst er der mulighed for at afkrydse en huskeliste med informationer omkring personlig hygiejne ved arbejdets afslutning.

 

Tilbudskladde

Med ServicePal kan du lynhurtigt give din kunde en tilbudskladde med et professionelt udseende og dit virksomhedslogo.
Du kan udforme papirerne på stedet med din iPad, og kunden vil allerede her kunne fornemme hvor effektivt et job, din diamantborings virksomhed yder.
Standardtilbudskladden giver dig mulighed for at anføre jobbeskrivelse, location, kundens kontaktinformationer og betalingsinformation.

Der er også mulighed for at beskrive del-opgaver med informationer om timer/underentreprenør, materialer/opvarmning, udregning af estimater. Sidst er der igen mulighed for at tage fotodokumentation eller selv udføre tegninger ved hjælp af din iPad.

tilbud-dm-ml

Opret gratis konto