Dansk byggeri

danskbyggeri_murere

Uanset om din virksomhed befinder sig inde for anlægsentreprenør eller byggemateriale branchen muliggør ServicePal at udføre modtagekontrol, proceskontrol, tilbudskladder og fakturering på en hurtig og professionel måde

ServicePal en nem og effektiv måde at få klaret det nødvendige papirarbejde på jobbet, så dine kunder sikres korrekt og professionel service og dine medarbejdere sikres overblik og styring af arbejdet. Det eneste der kræves for, at blive en papirløs virksomhed, er en iPad og en ServicePal app.

Med ServicePal har du både mulighed for at anvende standardformularer til modtagekontrol, proceskontrol, tilbudskladder og fakturering eller du kan nemt selv designe formularer, som passer til præcis din virksomhed og dens behov.
Uanset om du driver en snedkervirksomhed, trappefabrikant, en brolægningsvirksomhed eller noget helt andet kan du hurtigt designe formularer med dit virksomhedslogo som medarbejderne nemt kan bruge på jobbet og som sikrer professionalisme og overblik.

Modtagekontrol

I modtagekontrollen indhentes kundeinformationerne automatisk. Det er også muligt at anføre entreprise, sags nummer og rapport nummer, så du og dine medarbejdere hurtigt kan finde sagen igen.

Standardformularen giver også mulighed for nemt at kunne udfylde forskellige oplysninger om kontrollen.  Der kan også hurtigt tages billeder med iPad’en til dokumentation, som vil blive en del af modtagekontrolformularen.

Du og dine medarbejdere kan altså nemt anføre information og dokumentation om specifikke materialer, der kan have stor betydning for byggesagen.

modtagekontrol-db

 

proceskontrol-db-med-lup

Proceskontrol

I proceskontrollen indhentes kundeoplysningerne igen automatisk. Der kan også anføres information om arbejdssted.

Herefter kan alt informationen om kontrollen beskrives herunder blandt andet dato, omfang og metode.
Til sidst er der igen mulighed for at inkludere fotodokumentation, som nemt og hurtigt kan opfanges på jobbet med iPad’en.

 

Tilbudskladde

ServicePal gør det muligt for dig at give din kunde en tilbudskladde med et professionelt udseende og dit virksomhedslogo.
Du kan gøre det på stedet med din Ipad og kunden vil allerede her kunne fornemme hvor effektivt et job, din virksomhed yder.
Standardtilbudskladden giver dig mulighed for at anføre jobbeskrivelse, location, kundens kontaktinformationer og betalingsinformation.

Der er også mulighed for at beskrive del-opgaver med informationer om timer/underentreprenør, materialer/opvarmning, udregning af estimater. Sidst er der igen mulighed for at tage fotodokumentation eller selv udføre tegninger ved hjælp af din iPad.

 

Opret gratis konto